PEMENANG- Campaign Post, Tag & Menangi DUIT RAYA RM1000!

Campaign Post, Tag & Menangi DUIT RAYA RM1000! Khas Untuk ex-pengantin PP

PEMENANG Campaign Post, Tag & Menangi DUIT RAYA RM1000! Khas Untuk ex-pengantin PP telah pun diumumkan.

Sekali lagi kami warga Planet Pengantin terlebih dahulu nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK ATAS SOKONGAN KORANG SELAMA INI. TANPA KORANG SIAPALAH KAMI.

Berikut adalah senarai rasmi keputusan bagi setiap PEMENANG Campaign Post, Tag & Menangi DUIT RAYA RM1000! bagi tahun 2019.


PEMENANG RM300

PASANGAN YANG SANGAT BERTUAH – HARIS & AZWANI


PEMENANG RM200

MEMANG SANGAT BERTUAH – HARIS & AZWANI (DIA LAGI)


PEMENANG RM100

PASANGAN MIMI & SYAFIQ


PEMENANG-PEMENANG RM50

PASANGAN AAINAA & FALAH

View this post on Instagram

cuba korang teka apa yng kami buat 😂😂😂 FALAH X AAINAA tarikh keramat : 3 .2.2019 pakej kami amik adalah sewa baju set pengantin laki dan set pengantin perempuan serendah 1000 series baju daripada @butikplanetpengantin memang best n byk pilihan bayk pakej diorang tawarkn … korang sesiapa yng nk kahwin tuuu booking dekat @butikplanetpengantin @butikplanetpengantin @butikplanetpengantin @butikplanetpengantin _ buat semua kenalan / kawan2 /sedare mara yang sedang mencari pakej perkahwinan , boleh roger2 #kakakplanet 0162125043 atau layri www.planetpengantin.com _ photgrf by :@safuan_photog videogrfy by :@haurasue & @farzana.rhm Bbaju by :@butikplanetpengantin MUA by :@muzainah.ahmad henna by :@hennaqyrha bunga tangan by :@bungalawa_

A post shared by ❤Aainaa Sakinah❤ (@aainaa_missazmi_) on

PASANGAN FIRA & LUQMAN

View this post on Instagram

Luqman ❤️ Fira “ You are my today and all of my tomorrows” 😘 Happy 10 months together love!💕 (27/07/18- 27/05/19) Semoga rezeki berpihak kpd kita untk menang duit raya drp @butikplanetpengantin @butikplanetpengantin yang sentiasa memberikan perkhidmatan yg terbaik❤️ Aminnnn Ya Rabalalamin Anniversary kt lebih bermakna kalau kita menang duit raya drp @butikplanetpengantin @butikplanetpengantin 28/10/2018 ( Gambar sewaktu majlis bertandang, Putrajaya) #PengantinPPRaya2019 (Majlis kami diserikan dengan pelamin impian yang bertemakan dalam taman) dari👇👇👇: @ButikPlanetPengantin @ButikPlanetPengantin @ButikPlanetPengantin Para tetamu tak henti2 memuji keindahan pelamin impian kami😘 Alhmdulillah Buat semua kenalan/kawan2/sedara mara yang sedang mencari pakej perkahwinan, boleh roger #kakakplanet 016-2125043 atau layari www.planetpengantin.com

A post shared by |Perak| |Malaysia| 🇲🇾 (@fierazahadi) on

PASANGAN RIZMAN & ATHIRAH

View this post on Instagram

#throwback 24 & 25 Mac 2018 Kemeriahan Persandingan anakenda Rizman & Athira yg begitu meriah sekali di Rumah dan Dewan D'Saji Kajang Perdana Avenue..Ramai saudare dan kenalan hadir memuji singgahsana pelamin yg cantik dan begitu gah sekali hasil kerja tangan Butik Planet Pengantin..Saya sbg ibu pengantin sangat berpuas hati dgn servis yg diberikan oleh BPP.. Saya mengambil pakej Pelamin rumah (sebelah malam) dan Pelamin Dewan ( sebelah siang) ,2 psg Busana Pengantin beserta juru mekap pengantin..memang terbaik 👍👍👍 Kepada sahabat handai dan sedare mara yg tercari2 pakej lengkap perkahwinan bolehlah contact #kakakplanet 0162125043 atau layari www.planetpengantin.com #pengantinppraya2019 Pelamin,Busana,Juru Mekap 👇👇👇 @ButikPlanetPengantin @ButikPlanetPengantin @ButikPlanetPengantin

A post shared by Rosmiza Erik (@rosmiza.erik) on

PASANGAN MIMI & SYAFIQ (NI PASANGAN BETUAH JUGAK, MENANG 2 KALI)

PASANGAN HAMIRUL & FATIN

View this post on Instagram

20/04/2019 adalah tarikh persandingan aku di kampung raja musa kuala selangor dan juga hari bersejarah dalam hidup aku yang mana aku menyarung busana lengkap dari @butikplanetpengantin bertanjak di kepala keris di pinggang hinggakan aku nampak macho di pada hari itu 🤣🤣🤣 Dan juga pelamin khemah yang direka khas dari air tangan @butikplanetpengantin bertemakan garden.. berbunga putih berdaun kehijau hijauan.. semuanya dari @butikplanetpengantin kepada kenalan2/sahabat2 yang ingin merancangkan perkahwinan dalam masa terdekat atau masa akan datang.saya suggestkan kamu boleh tengok di ig #butikplanetpengantin #koleksibusanapp #koleksibusanapp2019 #koleksipelamindewanpp #koleksipelaminkhemahpp atau boleh direct ke @butikplanetpengantin atau @kakakplanet

A post shared by hamierul (@giekomei) on

PASANGAN HARIS & AZWANI (DIA LAGIIIIIII)

PASANGAN HARYANTI & ZURFANDY

PASANGAN LIYANA & AMEERUL