Tips Perkahwinan

7 Tips Bakal Pengantin untuk Tingkatkan Tabung Simpanan 2019 – 2020

7 Tips Bakal Pengantin untuk Tingkatkan Tabung Simpanan 2019 – 2020
Tahun 2018 sudah berlalu pergi. Macam mana dengan pertengahan tahun 2019 korang? Dah sedia untuk buat lebih baik? Nak berubah memang tak senang namun tak mustahil pun. Tambah-tambah bab kewangan.Apa kata tahun ni kita sama-sama buat sehabis baik untuk tingkatkan simpanan? Bersedia ke arah kewangan yang lebih baik pada tahun 2020!Jadi jom hadamkan perkongsian Tuan Amir Syahir tentang tips tingkatkan kewangan ni. Kami doakan semoga korang berjaya tingkatkan simpanan peribadi. – Tahun 2019 ni, ayuh menanam azam untuk mempunyai simpanan lebih banyak daripada tahun lepas. Kalau kau tak boleh nak t...
Read More

7 Tips Urus Wang Secara Bijak Untuk Pengantin Baru

7 Tips Urus Wang Secara Bijak Untuk Pengantin Baru
Petikan dari FB tuan Amir Syahir Amboi meriah juga Fesbuk gua ni dihujani dengan gambar pasangan yang baru berkahwin. Tahniahlah gua ucapkan. Selamat pengantin baru. Maka, bermulalah tanggungjawab korang sebagai suami isteri yang sah. Jangan kumpul duit untuk buat belanja kahwin je. Kena fikir juga perbelanjaan selepas kahwin. Jangan masa kahwin makan sedap-sedap, kek lima tingkat..dah sebulan kahwin asyik makan megi je🙊🙊🙊 Yang dah tunang tu boleh baca juga untuk panduan di masa depan. Kau tag la pakwe kau. Jangan asyik duk tag post benda-benda sweet je kat kau pakwe kau. Kewangan dia biar ...
Read More